Utviklet av helse-eksperter

Denne Personvernerklæringen beskriver hvordan dine personopplysninger blir innhentet, brukt, og delt når du besøker eller foretar et kjøp fra bbhugme.com («Nettbutikken») 

 

HVA GJØR VI MED DITT PERSONOPPLYSNINGER? 

Når du besøker nettbutikken vår, samler vi automatisk inn viss informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP -adresse, tidssone og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. I tillegg, når du surfer på nettbutikken, samler vi informasjon om de enkelte nettsidene eller produktene du ser, hvilke nettbutikker eller søkeord som henviste deg til nettbutikken, og informasjon om hvordan du samhandler med nettbutikken. Vi omtaler denne automatisk innsamlede informasjonen som "Enhetsinformasjon". 

Vi innsamler Enhetsinformasjon ved bruk av følgende teknologi: 

  • Informasjonskapsler («cookies») er datafiler som er plassert på din enhet eller datamaskin og inkluderer ofte en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler, og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, se http://www.allaboutcookies.org. 
  • "Loggfiler" sporer handlinger som skjer på nettbutikken, og samler inn data inkludert din IP -adresse, nettlesertype, Internett -leverandør, henvisnings-/utgangssider og dato/klokkeslettstempler. 
  • "Web -beacons", "tags" og "pixels" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer i nettbutikken. 

Når du foretar et kjøp, prøver å kjøpe eller registrerer en konto via nettbutikken, samler vi inn visse personopplysninger fra deg, inkludert navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnumre, PayPal -informasjon), e -postadresse og telefonnummer. Vi omtaler denne informasjonen som "Ordreinformasjon".  

Når vi snakker om "Personlig informasjon" i denne personvernerklæringen, snakker vi både om enhetsinformasjon og ordreinformasjon. All personlig informasjon under denne behandles med det formål å levere nettbutikken, håndtere bestillingene dine på nettbutikken, inkludert ettersalgssupport og retningslinjer, og for markedsføringskommunikasjon. 

 

HVORDAN BRUKER VI DINE PERSONOPPLYSNINGER? 

Vi bruker bestillingsinformasjonen som vi samler inn generelt for å oppfylle bestillinger som er lagt inn via nettbutikken (inkludert behandling av betalingsinformasjonen din, ordning for forsendelse og for å gi deg fakturaer og/eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne bestillingsinformasjonen til: 

  • Kommunisere med deg og behandle dine ordrer på best mulig måte; 
  • Søke i våre ordre for mulige farer eller bedrageri; og  
  • Når det er i samsvar med preferansene du har delt med oss, gi deg informasjon og annonser relatert til våre produkter og tjenester. 

Vær oppmerksom på at vi ikke kan oppfylle en bestilling hvis den nødvendige ordreinformasjonen ikke er tilstrekkelig gitt i samsvar med instruksjonene som ble gitt under kjøpsprosedyren for nettbutikken. 

Vi bruker enhetsinformasjonen vi samler inn for å hjelpe oss med å skjerme for potensiell risiko og svindel (spesielt din IP -adresse), og mer generelt for å forbedre og optimalisere butikken vår (for eksempel ved å generere analyser om hvordan våre kunder surfer og samhandler med nettbutikken, og for å vurdere suksessen til våre markedsførings- og reklamekampanjer). 

Når vi er i tråd med preferansene du har delt med oss, bruker vi dine personlige opplysninger til å gi deg målrettede annonser eller markedsføringskommunikasjon (profilering) som vi tror kan være av interesse for deg. Denne profileringen: 

  • kan inkludere analyse av dine karakteristikker;  
  • kan inkludere prediksjoner av din atferd; og 
  • er laget utelukkende automatisk uten menneskelig påvirkning. 

HVORDAN DELER VI PERSONOPPLYSNINGENE DINE? 

Vi deler din personlige informasjon med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke din personlige informasjon, som beskrevet ovenfor. Vi bruker Shopify til å drive nettbutikken vår. Les mer: https://www.shopify.com/legal/privacy.  

Vi bruker også Google Analytics for å hjelpe oss å forstå hvordan kundene våre bruker nettbutikken. Les mer: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her:  https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. 

Hvis det er i samsvar med dine preferanser, bruker vi den nettbaserte CRM og markedsføringsplattformen Klaviyo til å sende våre kommunikasjon og nyhetsbrev for markedsføringsformål. Les mer: https://www.klaviyo.com/legal/privacy-notice 

Når du legger inn en bestilling i nettbutikken, tilbyr våre betalingsleverandører [For eksempel PayPal. Apple Pay, Google Pay, fet handel og [Stripe] vil behandle personlig informasjon for betalingsformål. Les mer på nettstedene til den respektive betalingsleverandøren.  

Ved kjøp fra nettbutikken vil vårt lager og våre logistikkoperatører bruke dine personlige opplysninger til å administrere og levere bestillingen din. Ta kontakt med oss for mer informasjon relatert til lageret og logistiske operatører i ditt marked - Kontakt Oss

Vi kan også bruke pixel fra tredjeparter (f.eks. Facebook, Pinterest) for å hjelpe oss å forstå hvordan kundene våre bruker nettbutikken. 


Vi kan også dele dine personopplysninger for å etterleve relevante lover og regler, til å svare på en stevning, ransakelsesordre eller andre rettmessige forespørsler om informasjon vi mottar, eller på annen måte for å beskytte våre rettigheter. 

IKKE SPOR 

Vær oppmerksom på at vi ikke endrer nettbutikkens datainnsamling og brukspraksis når vi ser et Ikke spor -signal fra nettleseren din. 

DINE RETTIGHETER 

Dersom du er bosatt i Europa, har du rett på tilgang til personopplysninger vi har om deg og til å be om at dine personopplysninger blir gitt tilgang til, begrenset, korrigert, oppdatert, transportert elektronisk (dataportabilitet), eller slettet. Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, vennligst kontakt oss via kontaktinformasjonen nedenfor.  

Hvis du er bosatt i Europa, vi vil behandle dine personlige opplysninger av følgende grunner:  

  • Bestillingsadministrasjon og ettersalgsservice (ved kjøp fra nettbutikken): GDPR Art. 6 nr. 1 bokstav b) (ditt samtykke) og/eller f) (legitim interesse); og 
  • Markedskommunikasjon: GDPR Art. 6 nr. 1 bokstav a). 

Ved behandling av personopplysninger under GDPR Art. 6 nr. 1 bokstav f) (berettiget interesse) påpeker vi at vi behandler din informasjon til å forfølge våre berettigede kommersielle interesser og våre sikkerhetsinteresser listet ovenfor.   

Ved behandling av personopplysninger under GDPR Art. 6 nr. 1 bokstav a), vennligst vær oppmerksom på at slikt samtykke kan trekkes tilbake på ethvert tidspunkt ved å endre dine preferanser eller ved å kontakte oss via kontaktinformasjonen nedenfor. 

Vær oppmerksom på at informasjonen din kan overføres utenfor Europa, nemlig til Canada og USA. Slik overføring vil skje i samsvar med GDPR kapittel 5 og tilstrekkelige tiltak som EUs standardavtaleklausuler (eller tilsvarende beskyttelsesnivå). 

RETT TIL KLAGE 

Hvis du mener det foreligger brudd angående vår behandling av dine personopplysninger under denne Personvernerklæringen, har du rett til å klage til Datatilsynet. For informasjon om hvordan du kan kontakte Datatilsynet, se Datatilsynets hjemmeside: https://datatilsynet.no/. 

For å verne mot bedragerske forespørsler, kan vi kreve nødvendig informasjon som tillater oss å bekrefte at individet som foretar forespørselen er autorisert til å gjøre det. 
 

OPPBEVARING AV DATA 

Vi begrenser varigheten av oppbevaringen av dine personopplysninger til hva som er nødvendig for våre behandlingsformål. 

Når du legger inn en bestilling gjennom nettbutikken, beholder vi bestillingsinformasjonen din for våre poster så lenge det er nødvendig for våre behandlingsformål, med mindre og til du ber oss om å slette denne informasjonen. 

SIKKERHET 

Ivaretakelse av sikkerheten til dine personopplysninger er vår høyeste prioritet. Som sådan, etterstreber vi å opprettholde og anvende rimelige tiltak for den fysiske, prosessuelle og tekniske sikkerhet vedrørende kontorene og informasjonslagringsfasilitetene involvert med dine personopplysninger, for å motvirke tap, misbruk, uautorisert tilgang, avsløring, eller modifikasjon av dine personopplysninger. Dette gjelder også vår fjerning eller destruksjon av dine personopplysninger. 

Dine personopplysninger er oppbevart bak sikrede nettverk og er kun tilgjengelig for et begrenset antall individer som har spesielle tilgangsrettigheter til slike systemer og er pålagt å beholde personopplysningene konfidensielle. Vi bruker datasystemer med begrenset adgang oppbevart i fasiliteter som bruker fysiske sikkerhetstiltak.   

Hvis noen av våre ansatte misbruker personopplysninger, vil dette bli sett på som et alvorlig brudd for hvilket disiplinære tiltak kan bli tatt, inkludert oppsigelse av den ansatte. Hvis et individ eller organisasjon misbruker personopplysninger – gitt for formålet å gi tjenester til eller for oss – vil dette bli ansett som et alvorlig problem for hvilket tiltak som kan bli iverksatt, inkludert oppsigelse av enhver avtale mellom oss og individet eller organisasjonen. 

ENDRINGER 

Vi kan oppdatere denne Personvernerklæringen fra tid til annen for å gjenspeile, for eksempel, endringer i vår praksis eller for andre operasjonelle, juridiske eller regulatoriske årsaker. 

 
KONTAKT OSS 

For mer informasjon om våre retningslinjer for personvern, dine rettigheter eller hvis du har spørsmål, vennligst kontakt oss på e-post på hello@bbhugme.com eller via e-post ved hjelp av detaljene nedenfor:  

Bbhugme AS, Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo, Norge 

 

Handlevogn

Love-it-garanti på alle våre puter

Kan hende du også liker

Anbefalt

Handlekurven er tom.

Se våre bestselgere!
1100 kr igjen til fri frakt! Sjekk ut

Kan hende du også liker

Anbefalt